Deprecated: Non-static method Joomla\CMS\Application\SiteApplication::getMenu() should not be called statically in /home/customer/www/divendi.eu/public_html/templates/as002022/index.php on line 31

Deprecated: Non-static method Joomla\CMS\Application\CMSApplication::getMenu() should not be called statically in /home/customer/www/divendi.eu/public_html/libraries/src/Application/SiteApplication.php on line 275
Divendi - WIE ZIJN WE

Hoe is DIVENDI ontstaan?

Na een carrière van 15 jaar als Marketing Directrice in de luxesector, gekoppeld aan een eerste ervaring als Equity Partner in een rekruteringsbureau (eveneens in de luxesector) richt Marie-Dominique Degroux DIVENDI in 2004 op.
Dankzij deze unieke ervaring bouwde DIVENDI snel geloofwaardigheid op en verzekerde ze haar sleutelpositie op de rekruteringsmarkt.

Een aanhoudend contact met Corporate Marketing Directies van verschillende nationale en internationale ondernemingen, een specifieke feeling voor de noden en uitdagingen van bedrijven, het samensmelten van aangepast personeel met de specifieke bedrijfscultuur uit de luxesector en het begrijpen en aanvoelen van de markttendensen zijn vandaag enkele van de waarden die van DIVENDI de partner bij uitstek maken om bestaande en nieuwe klanten te ondersteunen en helpen bij hun zoektocht naar de perfecte kandidaat.

DIVENDI is een rekruterings- en selectiebureau dat zich positioneert als één van de zelfstandige leiders in het RETAIL en luxesegment.

DIVENDI werd in 2004 door Marie-Dominique Degroux-Vanobbergen opgericht,en was van meetaf aan gespecialiseerd in de werving en selectie van personeel voor de luxesector.
Dankzij de uitbreiding van het team profilleert het bedrijf zich vandaag ook steevast als een vooraanstaade partner voor bedrijven aktief in het retailsegment, met focus op fashion en consumergoods.

DIVENDI is voornamelijk actief in België, Luxemburg en Nederland.
Voor sommige assignments, meer in het bijzonder voor BeNeLux klanten, werden zoekopdrachten eveneens in Frankrijk uitgevoerd.

Sinds de oprichting hebben de grootste nationale en internationale merken hun vertrouwen geschonken aan DIVENDI om hun aanwervingsopdrachten tot een goed einde te brengen.

De gezochte functies zijn voornamelijk

-Commercieel : Wholesale en Retail
-Marketing, Communication, RP
-Stylisme,
-Productie, Aankoop
-Adminintsratie, Financiën, RH
-Logistiek, supply chain
-Algemene Directie