Deprecated: Non-static method Joomla\CMS\Application\SiteApplication::getMenu() should not be called statically in /home/customer/www/divendi.eu/public_html/templates/as002022/index.php on line 31

Deprecated: Non-static method Joomla\CMS\Application\CMSApplication::getMenu() should not be called statically in /home/customer/www/divendi.eu/public_html/libraries/src/Application/SiteApplication.php on line 275
Divendi - TEAM

mdegroux

Marie-Dominique DEGROUX-VANOBBERGEN
Oprichter en Algemeen Directrice van DIVENDI

Als licentiate in de Toegepaste Economische Wetenschappen (IAG, Louvain School of Management) aan de Université Catholique de Louvain, start Marie-Dominique Degroux haar carrière als Marketing Manager van de Cacharel en Armani parfums bij L'OREAL. Deze taken en verantwoordelijkheden vervult ze voor een periode van 7 jaar, waarbij ze ook als lead-country optreedt in sommige projecten. De volgende stap in haar loopbaan zet ze als Marketing Manager van Brussels Sky Shops, het nieuwe concept van de internationale luchthaven van Zaventem. Deze challenge neemt ze op een cruciaal moment, namelijk de renovatie hiervan in 1992. Vervolgens wordt ze voor een periode van 5 jaar Marketing Director van de bekende lederwarenzaak DELVAUX . In 2002 heroriënteert ze haar carrière als headhunter met de oprichting, als vennoot, van het rekruteringsbureau TALENTI. In 2004 verkoopt ze haar aandelen en start ze haar eigen bedrijf DIVENDI, dat ze tot op vandaag leidt.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+32 (0)473 28 02 03

linkedin

aribaucourt

Alexandra de RIBAUCOURT
Frans/Nederlands/Itailiaans/Engels


Gediplomeerd in Public Relations, vervolledigde Alexandra de Ribaucourt haar opleiding met talenstudies. Na haar studies werkt Alexandra als organisatrice van evenementen en later in de modewereld (zowel in operationele functies als in Retail). In 2010 start ze bij DIVENDI, als verantwoordelijke Research. Vanaf het begin legt ze veel focus op het terrein. Met haar ervaring en haar groot netwerk, is ze gespecialiseerd in RETAILfuncties. Dankzij een luisterend oor voor zowel de klant als de kandidaat, heeft ze de natuurlijke aanleg om de perfecte 'match' te verwezenlijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+32 (0)475/30.82.90

facebook linkedin

cwaterkey

Charlotte WATERKEYN
Frans/Nederlands/Engels


Gediplomeerd als directiesecretaresse, zal Charlotte Waterkeyn haar carrière starten als secretaresse binnen de firma INTEREL waar ze nadien zal evolueren binnen de afdelingen Public Relations en Public Affairs voor een periode van 13 jaar. Na een carrièreonderbreking neemt ze gedurende 9 jaar een administratieve functie op zich bij QUALITY RESEARCH. In 2013 start ze bij DIVENDI om de afdeling RETAIL te versterken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+32 (0)475 59 69 72

facebook linkedin

v defauw

Véronique DEFAUW-BOURDEAU
Nederlands/Frans/Engels/Duits


Na haar Masteropleiding in de Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen, behaalt Véronique Defauw in 1990 een Speciale Licentie Marketing aan de Vlerick School voor Management te Gent. Zij start haar carrière als Junior Marketing & Communications Consultant bij Clarus (marketing & communication consultancy) om vervolgens European Industrial Product Manager en later European Industrial Sales & Marketing Manager te worden bij de Tiense Suikerraffinaderij. Van 1998 tot 2013 helpt ze haar echtgenoot bij de uitbouw van zijn vastgoedbedrijf Brainstones. In 2014 keert ze terug naar haar consultancy en marketing roots bij Divendi waar zij instaat voor de rekrutering van Middle Management.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+32 (0)495 47 21 67

linkedin